De Grootste Online Escaperoom

10 mei 2021

Tijdens de Dutch Technology week (31 mei t/m 5 juni) gaan we met 100.000 leerlingen ontsnappen uit de grootste escaperoom van Nederland. Het wordt een spannende game waarbij leerlingen worden uitgedaagd om hun digitale vaardigheden in te zetten en tegelijkertijd kunnen ontdekken hoe technologie helpt bij klimaatverandering. Dit doen we op zowel het basis- als voortgezet onderwijs.

Tijdens de escaperoom-les ontdekken leerlingen hoe technologie kan bijdragen aan een betere wereld. Nikki heeft een missie: zij wil als eerste een klimaat neutrale zeiltocht om de wereld maken. Dit gaat haar alleen lukken met de inzet van technologie. Helpt jouw klas Nikki om haar missie te volbrengen?

Ben je leerkracht van een groep 7 of 8 op een basisschool? Ben je docent van een klas 1 of 2 in het voortgezet onderwijs? Meld je dan nu aan voor de grootste escaperoom van Nederland!
Deelnemers ontvangen in mei kosteloos een digitaal lespakket met handleiding. De les sluit aan bij de leerlijn digitale geletterdheid en de wetenschap en techniekleerdoelen. De voorbereidingstijd is maximaal 20 minuten, voorkennis van technologie is niet nodig!

Locatie:
Online

Datum + tijdstip:
31 mei tot en met 5 juni

Meer info:
Ga naar de grootste online escaperoom