Finale Cleantech Battle 2021

17 juni 2021

De Cleantech Battle gaat weer van start. Hierin presenteren studententeams uit het MBO, HBO en WO in Oost-Nederland hun oplossing voor vraagstukken op het gebied van schone technologie. De winnaar gaat naar huis met een cheque ter waarde van 3000 euro.

Behoort het project tot de vijf beste inzendingen? Dan mogen de studenten hun idee in een kort filmpje pitchen tijdens de online finale van de Cleantech Battle op donderdag 17 juni 2021. Na het vertonen van de filmpjes wordt er een live-verbinding gemaakt tussen de finalisten en de jury. De jury voelt de studenten digitaal aan de tand en bekijkt welk project het breedst inzetbaar, meest innovatief en duurzaam is. Ook beoordeelt de jury of er een gezonde businesscase van te maken is. De finale is donderdag 17 juni om 16:00 uur live te volgen.

De Cleantech Battle wordt mede mogelijk gemaakt door Aventus, gemeente Apeldoorn en Cleantech Regio. Wil je meer informatie over de activiteiten van Cleantech Center en de Cleantech Battle? Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Martin Snijder: m.snijder@aventus.nl

Locatie:
NewTechPark

Datum + tijdstip:
17 juni 2021
16:00 uur

Meer informatie:
Cleantech Battle – Cleantech Regio