Oost-Nederland Uitgelicht

Leren, experimenten en innoveren op NewTechPark Apeldoorn

Op 14 oktober om 15.00u gaan we met ‘Oost-Nederland Uitgelicht’ LIVE op NewTechPark Apeldoorn. Op deze plek van het Zwitsal terrein komen onderwijs, innovatie uit de maakindustrie, techniek en IT, overheid en ondernemers bij elkaar. Manager van het park, Jacob Brobbel, laat ons zien wat er te doen is, dat het bruist op en buiten NewTechPark en we gaan aan tafel met de bedenkers en makers van het park. Zet dit event in je agenda en meld je hier alvast aan?

Na een rondleiding van Jacob door het gebouw, komen we in de studio. Gastheer Jochem Garthoff, programma manager energietransitie, gaat verder in gesprek met de knappe koppen achter het NewTechPark: Jacob BrobbelJaap FluitDavid Beij en Hans Visser. Hoe is dit bolwerk tot stand gekomen, wat is er zo belangrijk aan en wat is de ambitie? En bovenal, wat kun jij doen als kijker om een handje bij te dragen aan dit park en daarmee de energietransitie te versnellen? Kom erbij en meld je hier aan.

Over ‘Oost-Nederland Uitgelicht’
Met ‘Oost-Nederland Uitgelicht’ willen we je laten zien wat voor een mooie, inspirerende en interessante initiatieven er zijn in onze regio. Samen met onze partners organiseren we deze sessies en lichten elke keer een onderwerp binnen energietransitie, circulaire economie of innovatie uit. Dus schuif aan het einde van je werkdag aan en laat je informeren, prikkelen en inspireren!

Aanmelden, klik hier: https://mailchi.mp/kiemt/save-the-date-oost-nederland-uitgelicht-newtechpark?e=bcdc448ba9