Verken de Toekomst van Werk in de Technologie Sector! 🚀 Klaar om jouw carrière een boost te geven of te ontdekken? Het NewTechFestival onthult de onbegrensde kansen in de wereld van techniek, ongeacht je leeftijd! 🌐 Ontdek hoe technologie banen vormgeeft, van jong tot oud.

Programmaonderdelen:

  • NewTechFestival: Voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek. (Techniek Tastbaar, 3 november van 13:30 – 18:00 uur, en 4 november van 10:00 – 16:00 uur) Bedrijven presenteren hun techniek.
  • Techniekfestival: Leerlingen komen met school techniek ontdekken van 9 oktober tot en met 3 november 13:30 uur.
  • Inspiratiemiddag/avond: Voor docenten. Op 24 oktober is er voor docenten de inspiratiemiddag/avond.

Omdat we groeien als organisatie en er steeds meer programmaonderdelen bijkomen hebben we een overkoepelende naam voor het totale event bedacht: NewTechFestival! Het NewTechFestival is in initiatief van Sterk Techniek Onderwijs Apeldoorn, NewTechPark en gemeente Apeldoorn en wordt mogelijk gemaakt door heel veel docenten, studenten, bedrijven en vrijwilligers.

NewTechFestival 3 en 4 november!

Voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek!

Vrijdagmiddag van 13:30 – 18:00 uur en zaterdag 4 november (10:00 – 16:00 uur)

Tijdens NewTechFestival laten technische bedrijven en organisaties zien wat er mogelijk is op het gebied van techniek in hun bedrijf. Van autotechniek tot gezondheidszorg, van recycling tot de bouw, van automatisering tot kunststoftechnologie.

Vrijdagmiddag 3 november hebben we een bijzondere gast: TWITCH STREAMER en YOUTUBER MORROG. Hoe is hij na een opleiding als vliegtuigingenieur streamer geworden? Een meet en greet met Morrog voor jou als je op tijd bent!

Techniekfestival

(voor leerlingen van 9 oktober t/m 3 november 2023)

Let’s play the game!

We laten leerlingen ontdekken, leren en experimenteren. De ruimte van het NewTechPark bouwen we om – samen met bedrijven uit de regio – tot een inspirerende omgeving om kennis te maken met de zeven werelden van techniek. Leerlingen doen verschillende kleine concrete opdrachten en activiteiten.

Schrijf je als school hier in: Hier kun je je aanmelden.

Techniekfestival2021-overzicht

Terugblik 2022

Impressie van twee leerlingen:

Impressie van Techniek Tastbaar 2022

NewTechFestival 2023: Baan met Toekomst!

(Voor volwassenen)

Het NewTechFestival is er voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek. Op 3 en 4 november bij het NewTechPark kun je een kijkje komen nemen. Bedrijven presenteren hun techniek aan jou. Zet het in je agenda!

Heb je ooit gedacht aan een baan in de techniek? Kom dan vooral kijken. Techniek is reuze interessant en is misschien jouw toekomst.

Wil je als bedrijf meewerken aan dit event? Wij hebben nog 4 plekken! Geef je hier op: link

Meer info, klik hier