Challenge Week Circulaire fabrieken 26 t/m 30 september 2022

Circulaire challenges: help deze bedrijven verder en maak kans op nieuwe business

Heb jij kennis, een circulair product of innovatief idee waarmee je één van de bedrijven met een concrete circulaire uitdaging verder kunt helpen? Meld je aan voor de Challenge Week Circulaire Fabrieken en maak kans op nieuwe business of productieve samenwerkingen voor jouw onderneming.

Schrijf je voor de Challenge Week en maak kans op

  • blijvende procesbegeleiding, ook na het totstandkoming van de match
  • toegang tot testfaciliteiten, innovators en bedrijven in de Cleantech Regio (Stedendriehoek)
  • mogelijkheden tot ontwikkeling en groei.

Challenges en aanmelden

Nieuwsgierig naar hoe jij zaken kunt doen en/of anderen verder kunt helpen? Dit zijn de challenges:

  1. Hoe geven we polycarbonaat een tweede leven?
  2. Welke oplossingen zijn er voor het structureel toepassen of hergebruiken van ‘second life systeemwanden’?
  3. Hoe kunnen dozen van massief karton geschikt gemaakt worden voor hergebruik?
  4. Wie kan koffiedrab en/of sinaasappelschillen gebruiken in een nieuw product of proces?

Heb jij een idee om met een challenge aan de slag te gaan? Of heb jij kennis die aansluit op de vraag? We nodigen je van harte uit om je in te schrijven voor de Challenge Week.

Meld je hier direct aan of neem contact op met het projectteam voor meer informatie.

https://circulairefabrieken.nl/challenges/
info@circulairefabrieken.nl

Zo ziet de Challenge Week eruit

In de week van 26 t/m 30 september 2022 zal er op diverse momenten zowel online als offline contact zijn tussen challengers en kennis- en innovatieleveranciers.

De week begint op maandag met kennismaken tijdens een kick-off op het Zwitsalterrein in Apeldoorn, waar je je ‘oplossing’ pitcht voor de challengers. Op dinsdag bezoeken ‘oplossers’ met studenten het challengebedrijf, op woensdag is er kort online contact tussen bedrijf en studenten en selecteren de bedrijven de kennis- en innovatieleveranciers die het beste aansluiten op hun challenge. Op donderdag wordt er gewerkt aan een gezamenlijk plan van aanpak. Op een gezamenlijke slotbijeenkomst op vrijdag pitchen deze leveranciers hun plan van aanpak. Locatie: Zwitsalterrein Apeldoorn.

bekijk de aftermovie van Challenge Week 1

——————————————————————————

Over Circulaire Fabrieken

Het project Circulaire Fabrieken sluit aan op de ambities van Cleantech Regio om de meest circulaire regio van Nederland te zijn en wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage uit de Cleantech Regio Deal. Projectuitvoering: KplusV, Saxion en VNO-NCW Midden.

https://circulairefabrieken.nl/challenges/

Recent nieuws

Creawijz

Lekker uitleven met techniek in de kerstvakantie in Apeldoorn op 30 dec en 6 jan?

In de zomervakantie op zaterdag 13 augustus organiseert de Hobby Computer Club (HCC) in Apeldoorn de 2e editie van Zwitsal SummerTechDay. Van 10.00 tot 1600 uur zijn kinderen vanaf ca. 6 jaar, makers en hobbyisten welkom bij NewTechPark op Zwitsal Apeldoorn. Toegang is gratis!

Podcast Artwork NTP

New Tech People – in gesprek met Hildegonde Mostert

Hildegonde Mostert is vanuit Sterk Techniekonderwijs een enthousiast gebruiker van het New Tech Park. In deze aflevering spreekt Max Dammers haar over haar rol om de verschillende organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid met elkaar te verbinden. Hildegonde vertelt dat daar waar Jacob van chaos houdt, zij haar kwaliteit juist vindt in het […]

Vrijwilleger

Ervaringen van een vrijwilliger bij NewTechPark

In de zomervakantie op zaterdag 13 augustus organiseert de Hobby Computer Club (HCC) in Apeldoorn de 2e editie van Zwitsal SummerTechDay. Van 10.00 tot 1600 uur zijn kinderen vanaf ca. 6 jaar, makers en hobbyisten welkom bij NewTechPark op Zwitsal Apeldoorn. Toegang is gratis!