Challenge Week Circulaire fabrieken 26 t/m 30 september 2022

Circulaire challenges: help deze bedrijven verder en maak kans op nieuwe business

Heb jij kennis, een circulair product of innovatief idee waarmee je één van de bedrijven met een concrete circulaire uitdaging verder kunt helpen? Meld je aan voor de Challenge Week Circulaire Fabrieken en maak kans op nieuwe business of productieve samenwerkingen voor jouw onderneming.

Schrijf je voor de Challenge Week en maak kans op

  • blijvende procesbegeleiding, ook na het totstandkoming van de match
  • toegang tot testfaciliteiten, innovators en bedrijven in de Cleantech Regio (Stedendriehoek)
  • mogelijkheden tot ontwikkeling en groei.

Challenges en aanmelden

Nieuwsgierig naar hoe jij zaken kunt doen en/of anderen verder kunt helpen? Dit zijn de challenges:

  1. Hoe geven we polycarbonaat een tweede leven?
  2. Welke oplossingen zijn er voor het structureel toepassen of hergebruiken van ‘second life systeemwanden’?
  3. Hoe kunnen dozen van massief karton geschikt gemaakt worden voor hergebruik?
  4. Wie kan koffiedrab en/of sinaasappelschillen gebruiken in een nieuw product of proces?

Heb jij een idee om met een challenge aan de slag te gaan? Of heb jij kennis die aansluit op de vraag? We nodigen je van harte uit om je in te schrijven voor de Challenge Week.

Meld je hier direct aan of neem contact op met het projectteam voor meer informatie.

https://circulairefabrieken.nl/challenges/
info@circulairefabrieken.nl

Zo ziet de Challenge Week eruit

In de week van 26 t/m 30 september 2022 zal er op diverse momenten zowel online als offline contact zijn tussen challengers en kennis- en innovatieleveranciers.

De week begint op maandag met kennismaken tijdens een kick-off op het Zwitsalterrein in Apeldoorn, waar je je ‘oplossing’ pitcht voor de challengers. Op dinsdag bezoeken ‘oplossers’ met studenten het challengebedrijf, op woensdag is er kort online contact tussen bedrijf en studenten en selecteren de bedrijven de kennis- en innovatieleveranciers die het beste aansluiten op hun challenge. Op donderdag wordt er gewerkt aan een gezamenlijk plan van aanpak. Op een gezamenlijke slotbijeenkomst op vrijdag pitchen deze leveranciers hun plan van aanpak. Locatie: Zwitsalterrein Apeldoorn.

bekijk de aftermovie van Challenge Week 1

——————————————————————————

Over Circulaire Fabrieken

Het project Circulaire Fabrieken sluit aan op de ambities van Cleantech Regio om de meest circulaire regio van Nederland te zijn en wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage uit de Cleantech Regio Deal. Projectuitvoering: KplusV, Saxion en VNO-NCW Midden.

https://circulairefabrieken.nl/challenges/

Recent nieuws

wittenborg

Ecosystemen van Open Science Schooling

Home > Nieuws > Ecosystemen van Open Science Schooling Ecosystemen van Open Science Schooling 26 september 2022 De open science schooling (OSS) -benadering is gebaseerd op jonge studenten die wetenschap leren door middel van wetenschappelijke missies die in de gemeenschappen worden uitgevoerd. De Europese Commissie heeft verklaard dat de infrastructuur van wetenschappelijke middelen gemakkelijker beschikbaar [...]

vacature

NewTechPark zoekt bedrijfsleider

In de zomervakantie op zaterdag 13 augustus organiseert de Hobby Computer Club (HCC) in Apeldoorn de 2e editie van Zwitsal SummerTechDay. Van 10.00 tot 1600 uur zijn kinderen vanaf ca. 6 jaar, makers en hobbyisten welkom bij NewTechPark op Zwitsal Apeldoorn. Toegang is gratis!