Uitnodiging deelname activiteiten TechnoDiscovery 2022-2023

Het einde van het schooljaar komt in zicht. Een succesvol jaar voor TechnoDiscovery en de leerlingen en leerkrachten van de deelnemende groepen van het Primair Onderwijs. We hebben dit jaar bijna 3000 leerlingen kunnen ontvangen t.o.v. de jaren daarvoor ongeveer 1100.. Na elk thema hebben we de deelnemende leerkrachten d.m.v. een enquête gevraagd of zij komend jaar weer zouden deelnemen en 95% komt weer terug!

Via deze link (TechnoDiscovery 2022-2023) lees je de informatie aan over de activiteiten van TechnoDiscovery in 2022-2023 en biedt het de mogelijkheid om in te schrijven voor de activiteiten voor de groepen 5 tot en met 8. Er staat kort wie we zijn en wat we doen voor diegene die niet bekend is met TechnoDiscovery.

De thema’s, die al jaren een succes zijn en juist in deze tijd zeer relevant blijken, blijven we hanteren maar we zitten niet stil. We willen onze thema’s waar kan vernieuwen en verbeteren en ons aanbod vergroten

Het programma-aanbod voor het schooljaar 2022/2023 is kosteloos te volgen.

Direct inschrijven? Klik op deze link

 

LET OP De deadline voor inschrijven op de thema’s is gesteld op 9 juli 2022

Recent nieuws

open netwerkbijeenkomst

Open Netwerkbijeenkomst NewTechPark 6 juli 2022

Tijdens deze bijeenkomst laten we u graag waar we als NewTechPark momenteel staan en wat het komende jaar gepland staat. Daarnaast kunt u kennis maken met de verschillende activiteiten en initiatieven die in en rondom NewTechPark betrokken zijn.

summer2

Zwitsal SummerTechDay 2022

In de zomervakantie op zaterdag 13 augustus organiseert de Hobby Computer Club (HCC) in Apeldoorn de 2e editie van Zwitsal SummerTechDay. Van 10.00 tot 1600 uur zijn kinderen vanaf ca. 6 jaar, makers en hobbyisten welkom bij NewTechPark op Zwitsal Apeldoorn. Toegang is gratis!

meesterproef 1

Scholieren Technasium Veluws College Walterbosch presenteren hun “Meesterproef”

Home > Nieuws > Scholieren Technasium Veluws College Walterbosch presenteren hun “Meesterproef” Scholieren Technasium Veluws College Walterbosch presenteren hun "Meesterproef" Afgelopen 2 dagen presenteerden de havo en vwo examen leerlingen van Technasium Veluws College Walterbosch hun Meesterproef aan hun opdrachtgevers, familie, docenten en mede-leerlingen op NewTechPark op Zwitsal Apeldoorn Wat is de meesterproef? Na eerdere [...]