Uitnodiging deelname activiteiten TechnoDiscovery 2022-2023

Het einde van het schooljaar komt in zicht. Een succesvol jaar voor TechnoDiscovery en de leerlingen en leerkrachten van de deelnemende groepen van het Primair Onderwijs. We hebben dit jaar bijna 3000 leerlingen kunnen ontvangen t.o.v. de jaren daarvoor ongeveer 1100.. Na elk thema hebben we de deelnemende leerkrachten d.m.v. een enquête gevraagd of zij komend jaar weer zouden deelnemen en 95% komt weer terug!

Via deze link (TechnoDiscovery 2022-2023) lees je de informatie aan over de activiteiten van TechnoDiscovery in 2022-2023 en biedt het de mogelijkheid om in te schrijven voor de activiteiten voor de groepen 5 tot en met 8. Er staat kort wie we zijn en wat we doen voor diegene die niet bekend is met TechnoDiscovery.

De thema’s, die al jaren een succes zijn en juist in deze tijd zeer relevant blijken, blijven we hanteren maar we zitten niet stil. We willen onze thema’s waar kan vernieuwen en verbeteren en ons aanbod vergroten

Het programma-aanbod voor het schooljaar 2022/2023 is kosteloos te volgen.

Direct inschrijven? Klik op deze link

 

LET OP De deadline voor inschrijven op de thema’s is gesteld op 9 juli 2022

Recent nieuws

vrijwilliger

Vrijwilligers workshopbegeleiding gezocht!

Vrijwilligers gezocht voor workshopbegeleiding! Het hele jaar door komen leerlingen bij ons workshops volgens waarbij ze lekker praktisch aan de slag gaan.

gastheer en gastvrouw

Vrijwilliger gezocht: Gastheer/vrouw NewTechPark

Vrijwilligers gezocht als gastheer/ gastvrouw op NewTechPark om o.a. gasten verwelkomen en de weg wijzen bij activiteiten, helpen bij voorbereiding van bijeenkomsten en evenementen en verzorgen cateringwerkzaamheden.

Podcast Artwork NTP

New Tech People – in gesprek met Hildegonde Mostert

Hildegonde Mostert is vanuit Sterk Techniekonderwijs een enthousiast gebruiker van het New Tech Park. In deze aflevering spreekt Max Dammers haar over haar rol om de verschillende organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid met elkaar te verbinden. Hildegonde vertelt dat daar waar Jacob van chaos houdt, zij haar kwaliteit juist vindt in het […]