Huis van Sarah 14 & 15 november op NewTechPark

Op 14 en 15 november a.s. komt het ‘Huis van Sarah’ naar Apeldoorn toe op NewTechPark.

Wat is het?
Huis van Sarah is een multimediale theatervoorstelling, waarin de techniek een hoofdrol speelt. De maatschappij staat voor grote uitdagingen. Hoe gaan we met de wereld om? Hoe laten we haar achter aan onze kinderen en kleinkinderen? Bij de antwoorden op deze vragen speelt de techniek een hoofdrol. Bij de energietransitie, circulaire economie, verstedelijking en digitalisering. De vakmensen in de techniek zijn de sleutelpersonen naar de toekomst. Huis van Sarah (een samenwerking tussen Wij Techniek en Theatermakers Radio Kootwijk) opent de ogen, stelt vakmensen de juiste vragen en zet aan het denken.

Voor wie?
Iedereen die betrokken is in de techniek (van directeur, werkvoorbereider, monteur, bouwvakker, afnemers, toeleverancier en beleidsbepalers). M.a.w. iedereen is welkom en neem je collega’s en/of relaties mee. Zorg dat iedereen zich individueel aanmeldt, want zonder de app op je telefoon en ticket heb je geen toegang. Wees er snel bij, want vol is vol.

Datum:             14 en 15 november 2022
Tijd:                    18:30 – 22:00
Locatie:             NewTechPark, Vlijtseweg 148 Apeldoorn

Meer informatie: Uitnodiging Huis van Sarah op NewTechPark of www.wij-techniek.nl/huisvansarah

Aanmelden kan nu
Stappenplan:

  1. Download de Huis van Sarah app op je mobiele telefoon: Android of iOS.
  2. Registreer je in de app met je e-mailadres en een wachtwoord, daarna ontvang je een activatielink op je opgegeven mailadres.
  3. Activeer je account door in je mail de activatielink aan te klikken. (let op: het kan zijn dat deze in de spam terecht komt).
  4. Ga naar de app, log in met je account en vul deze reserveringscode in:
  5. Ga naar de app, log in met je account, klik op ‘reserveringscode invoeren en vul deze reserveringscode in:
    – 14 november: 042916
    – 15 november: 708988
  6. Je reservering is gelukt!

——————————————————————————

Recent nieuws

Creawijz

Lekker uitleven met techniek in de kerstvakantie in Apeldoorn op 30 dec en 6 jan?

In de zomervakantie op zaterdag 13 augustus organiseert de Hobby Computer Club (HCC) in Apeldoorn de 2e editie van Zwitsal SummerTechDay. Van 10.00 tot 1600 uur zijn kinderen vanaf ca. 6 jaar, makers en hobbyisten welkom bij NewTechPark op Zwitsal Apeldoorn. Toegang is gratis!

Podcast Artwork NTP

New Tech People – in gesprek met Hildegonde Mostert

Hildegonde Mostert is vanuit Sterk Techniekonderwijs een enthousiast gebruiker van het New Tech Park. In deze aflevering spreekt Max Dammers haar over haar rol om de verschillende organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid met elkaar te verbinden. Hildegonde vertelt dat daar waar Jacob van chaos houdt, zij haar kwaliteit juist vindt in het […]

Vrijwilleger

Ervaringen van een vrijwilliger bij NewTechPark

In de zomervakantie op zaterdag 13 augustus organiseert de Hobby Computer Club (HCC) in Apeldoorn de 2e editie van Zwitsal SummerTechDay. Van 10.00 tot 1600 uur zijn kinderen vanaf ca. 6 jaar, makers en hobbyisten welkom bij NewTechPark op Zwitsal Apeldoorn. Toegang is gratis!