Actief meedoen als partner? Welkom!

NewTechPark is altijd op zoek naar actieve partners. Onze samenwerking vullen we in op de manier die bij ú het beste past. Van een lidmaatschap van bedrijven en onderwijsinstellingen tot en met sponsoring, samenwerkingen of participatie in techniekinitiatieven. Uw ideeën zijn altijd welkom.

Partners

Partners

Actieve participatie vanuit bedrijven

NewTechPark nodigt u uit lid te worden als uw bedrijf actief is in de maakindustrie, techniek of IT-sector. De enige spelregel is dat techniek een belangrijk onderdeel vormt van uw activiteiten. Uw lidmaatschap van de vereniging NewTechPark is op basis van actieve participatie. Deze bestaat uit zowel een financiële als een inkind bijdrage zoals de inzet uren van medewerkers en/of het beschikbaar stellen van materialen. Denk aan gastlessen, deelname aan levensechte opdrachten met studenten, docentenstages, bedrijfsbezoeken, deelname aan programma’s, activiteiten en themagroepen, moderne machines, materiaal voor opdrachten en meer.

Enthousiast of meer weten?
Meer info vindt u via deze flyer. Al uw vragen zijn welkom via contact@newtechpark.nl. Na ontvangst nemen we graag persoonlijk contact met u op.

Nu aanmelden?
Dit regelt u snel en probleemloos via het aanmeldformulier voor bedrijven.

Deelname onderwijs: altijd leerzaam

Ook scholen (van PO tot hoger onderwijs) zijn van harte welkom om lid te worden, bij te dragen en gebruik te maken van NewTechPark. Meldt u aan via contact@newtechpark.nl en we gaan rond de tafel om uw inhoudelijke inbreng te inventariseren en te maximaliseren.

NewTechPark is benieuwd naar uw techniekactiviteit

Ontwikkelde u zelf een techniekactiviteit die past onder de doelstelling van NewTechPark? Of heeft u een netwerk dat voor een win-winsituatie kan zorgen voor alle partijen? Dan zijn we altijd geïnteresseerd in samenwerking en/of aansluiting, ook als u van buiten Apeldoorn komt. Zin om mee te doen of wilt u meer weten? Laat het ons weten via contact@newtechpark.nl.

Evenementen en bijeenkomsten

Onderdeel van de programma’s en activiteiten van NewTechPark zijn events, open dagen, workshops, bedrijfsbezoeken en bijeenkomsten. Via agenda ziet u in één oogopslag wat hiervoor concreet gepland staat.

Sponsoring

Uiteraard bent u ook welkom om NewTechPark te sponsoren, zoals bedrijven en instanties die techniek een warm hart toedragen. Bijvoorbeeld door het adopteren van activiteiten, ruimtes en technologische thema’s. Of het ter beschikking stellen van materialen en dergelijke via contact@newtechpark.nl.

Nieuwsbrief NewTechPark

Schrijf u nu in!

Wilt u al het nieuws over NewTechPark volgen? Wilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Het laatste nieuws ontdekt u als eerste.

    Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.