Werken in de techniek

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een leven lang leren in de techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bekijk snel onze vacatures en ontdek of er iets tussenzit voor jou!

Vacatures

Over NewTechPark

Als New Tech Park zijn wij een unieke organisatie, er is geen tweede van! Wij zijn een vereniging die jongeren in het onderwijs en volwassenen uit het bedrijfsleven helpen te ontdekken hoeveel kansen er zijn in de 7 werelden van de techniek, waarbij wij er allemaal voor willen zorgen dat iedereen goed opgeleid wordt, zich ontwikkelt en dat er innovaties tot stand komen! Als medewerker van het New Tech Park lever je een grote bijdrage aan het geluk van (toekomstige) medewerkers in de techniek en bijdrage aan innovatie ontwikkelingen die bedrijven gezamenlijk willen oppakken.

Een van onze grootste uitdagingen is om mensen, bedrijven en onderwijsinstellingen te blijven inspireren en faciliteren zodat zij ervoor kiezen zich een leven lang te ontwikkelen in de techniek. Dit doen we met een enthousiast team van medewerkers, vrijwilligers, zzp-ers en samenwerkingspartners. Wil jij hier een actieve bijdrage aan leveren!? Kijk dan snel of een van de openstaande vacatures bij je past. Wij bieden een informele werkplek op een bruisende locatie in het centrum van Apeldoorn, met veel ruimte voor eigen inbreng binnen een groeiende organisatie.

Alle vacatures

Workshopbegeleider

4 uur

Als vrijwillig workshopbegeleider help je samen met de Techlabinstructeurs kinderen en jongeren tijdens de activiteiten in onze educatiewerkplaats Technodiscovery.

Gastheer/gastvrouw

4 uur

Als gastheer/gastvrouw bij NewTechPark Apeldoorn verwelkom je onze bezoekers en zorg je voor de koffie, thee en limonade.

Programmaleider Sterk Techniek Onderwijs Apeldoorn & Epe

16-24 uur

Ben jij klaar om onze complexe en uitdagende projecten naar succes te leiden en te innoveren in een netwerk dat bedrijfsleven, onderwijs en politiek verbindt? Ben jij de drijvende kracht die wij zoeken, met de ervaring en het lokale netwerk om tastbare resultaten te boeken? Reageer dan nu!

Nieuwsbrief NewTechPark

Schrijf u nu in!

Wilt u al het nieuws over NewTechPark volgen? Wilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Het laatste nieuws ontdekt u als eerste.

    Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.