Programma’s en activiteiten

Het bruist op en buiten NewTechPark. Voor zowel talenten, onderwijs als bedrijven biedt NewTechPark een actuele en gevarieerde waaier aan programma’s en activiteiten. Op de Zwitsal, maar ook op satellieten elders in Apeldoorn.

Overzicht 7 soorten programma’s en activiteiten
In vogelvlucht geven we hier talenten, scholieren, studenten, vakmensen, onderwijs en bedrijven een overzicht van de programma’s en activiteiten. Prikkelt iets jouw interesse? Klik op overzicht programma’s en activiteiten, laat je gedetailleerd informeren en vooral: doe mee!

NewTechPark

1. Fysieke Techhubs/labs/leerwerkwerkplekken/kennishubs en meer
NewTechPark biedt gastvrij ruimte aan verschillende innovatieve Techhubs, labs, leer- en innovatieplekken, kennishubs en meer. Hier wisselen bedrijven en onderwijs op een nieuwe manier kennis uit en delen zij technologische innovaties met talenten. Dé plek om te leren voor kinderen, jongeren, studenten en volwassenen.

2. Events/evenementen
NewTechPark verrast je altijd met een blikverruimend events of evenement. Zoals workshops, themabijeenkomsten, loopbaanoriëntatie, open dagen en bedrijfsbezoeken, lokale, regionale en nationale techniekpromotie activiteiten.

3. Projecten
Tijdelijke activiteiten met een gericht doel waarin talenten, onderwijs en het bedrijfsleven in gevarieerde samenstellingen uitdagende techniekprojecten resultaatgericht oppakken, zoals challenges en multidisciplinaire opdrachten met studenten.

4. Opleidingen
NewTechPark biedt toegang tot nieuwe opleidingen om enerzijds de technici van de toekomst op te leiden en anderzijds bestaande vakmensen bij te scholen. Uiteraard in nauwe samenwerking met diverse techniekopleidingen en het bedrijfsleven.

5. Doorlopende initiatieven
NewTechPark maakt verbinding met een groot scala nieuwe en bestaande initiatieven, zowel lokaal als regionaal/nationaal.

6. Start up/scale up
Ruimte voor startende bedrijven en zij die willen opschalen om te werken aan hun businessmodel en prototypes.

7. Satellieten
Ook op andere plekken in Apeldoorn en regio vindt er gelieerd aan NewTechPark van alles plaats. Satellieten noemen we dat. Plekken waar men ook met techniekactiviteiten aan de slag kan.

Talent, tools en techniek

Maak alvast kennis met deze Techhubs, projecten, events en opleidingen

TechnoDiscovery

Techniek ontdekken vanaf de basis(school)

Apeldoorn, 19-9-2019,  opening New Techpark

DC-Lab

Duurzaam innoveren met groene energie

DC lan 1

Smart Technology

Slim innoveren binnen het mbo

smart technolgy 1

E-novation hub

Het kenniscentrum voor e-waste

e novation hub1

Week van de Techniek

Ontdek Techniek

week van de techniek 2

ConceptLab

De brug tussen uw idee en de realiteit

conceptlab 2