Techniekfestival 2023

Vorig jaar kwamen er 3.000 leerlingen van 75 basisscholen en middelbare scholen naar NewTechPark voor de tweede aflevering van het Techniekfestival. In het najaar 2023 vindt de derde editie plaats.

Het Techniekfestival is in initiatief van Sterk Techniek Onderwijs Apeldoorn in samen werking met NewTechPark en wordt mogelijk gemaakt door heel veel docenten, studenten, bedrijven, diverse vrijwilligers.

NewTechPark

STO_Logo

Meld je aan voor de derde editie van het Techniekfestival

  • In de week voor de herfstvakantie (9 t/m 13 oktober) en de twee weken na de vakantie (23 t/m 27 oktober, 30 oktober t/m 2 november).
  • Op 24 oktober is de docenten-inspiratiemiddag/avond.
  • Op 3 november vindt Techniek Tastbaar plaats.

 

Het Techniekfestival is voor leerlingen in groep 7 en 8 van het basisonderwijs en voor leerlingen in klas 1 en 2 van het voortgezet onderwijs.

We hopen samen met alle scholen, bedrijven en andere organisaties weer een fantastische belevenis voor de leerlingen te organiseren!

 

Aanmelden:

Hier kun je je aanmelden.

Hieronder vind je meer informatie. Of bekijk hier de flyer.

Wat gebeurt er op het Techniekfestival?

Let’s play the game!

We laten jouw leerlingen ontdekken, leren en experimenteren. De ruimte van het NewTechPark bouwen we om – samen met bedrijven uit de regio – tot een inspirerende omgeving om kennis te maken met de zeven werelden van techniek. Leerlingen doen verschillende kleine concrete opdrachten en activiteiten.

Techniekfestival2021-overzicht

Terugblik 2022

Impressie van twee leerlingen:

Techniek tastbaar!

Tijdens Techniek Tastbaar laten tientallen technische bedrijven en instellingen zien wat er mogelijk is met een opleiding in de techniek. Van autotechniek tot gezondheidszorg, van recycling tot de bouw, van automatisering tot kunststoftechnologie.

TT2022

Impressie van Techniek Tastbaar 2022