Techniekfestival 4 – 29 oktober

Techniek is overal! In oktober 2021 maken we dat in Apeldoorn en Epe heel concreet met veel verschillende activiteiten tijdens het techniekfestival. Het Techniekfestival is een initiatief van Sterk Techniekonderwijs Apeldoorn e.o. en het NewTechPark. Het is voor leerlingen van het vmbo en vso en de bovenbouw van het po en sbo. Zij maken kennis met de rol van techniek in de wereld van alle dag.

Uiteraard is er ook ruimte voor ouders om samen met hun kinderen de werelden van techniek te verkennen. Docenten en leerkrachten worden uitgedaagd hun grenzen te verleggen en nieuwe context voor hun lessen te ontdekken.
Genoeg te doen voor iedereen!

NewTechPark

STO_Logo

Een gezamenlijk initiatief met
Sterk Techniekonderwijs Apeldoorn e.o.

Let’s play the game

Leerlingen van de bovenbouw van het po en sbo en van de onderbouw van het vmbo en vso maken spelenderwijs kennis met de rol van techniek in de wereld van alle dag.

Ontdekken, leren en experimenteren staat centraal. In 2 uur tijd worden kleine concrete opdrachten en activiteiten in een uitdagende omgeving uitgevoerd. Dit wil je niet missen! Schrijf je klas in en wij voorzien je in september van meer informatie om je goed te kunnen voorbereiden.

Techniek Tastbaar Apeldoorn

Techniek Tastbaar

Op 8 oktober 2021 organiseerde Sterk Techniekonderwijs Apeldoorn e.o. het “doe-en-beleef-techniek festijn” Techniek Tastbaar.

Dit evenement is al 16 keer met groot succes in 8 plaatsen in Noord-Nederland georganiseerd en is wellicht ‘de week van de techniek’ in een nieuw jasje.

De jeugd maakt kennis met techniek in de breedste zin en krijgt informatie over de mogelijkheden van een opleiding en carrière in de techniek.

Techniek Tastbaar

12 oktober: Docenten en leerkrachten dag STO-A

Officiële-aftrap

26 oktober: Docenten dag VO en VSO – geannuleerd

Officiële-aftrap