NewTechPark voor bedrijven

Technisch talent is gewild maar ook schaars. Dit rap oplopend tekort remt de groei van uw bedrijf. Alleen redt u dit lastig, samen staan we sterker. Dus werken tientallen bedrijven uit Apeldoorn en regio samen in NewTechPark. Innovators uit de maakindustrie, techniek en IT.

Bedrijven

Agenda

Ontbijtsessie bedrijven

Ontbijtsessie bedrijven en instellingen
10 mei 2023

Maandelijkse inloop carrière switch Bouw & Techniek

Maandelijkse inloop carrière switch Bouw & Techniek
Bouw
31 mei 2023

Landelijke finale Vakkanjers LIVE

Landelijke finale Vakkanjers LIVE
08 juni 2023

Voordelen voor bedrijven

Bron van nieuw talent

NewTechPark geeft iedereen die maar wil de kans om techniek te ontdekken, te leren en te innoveren. Van ervaren vakmensen en nieuwsgierige jongeren tot supergemotiveerde zij-instromers. Voor uw bedrijf een bron van nieuw talent en medewerkers en dus een betere aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

Techniekpromotie

Techniekpromotie bij toekomstige medewerkers (en familie) in samenwerking met diverse partijen. Evenals de organisatie van promotionele activiteiten, zoals Week van de Techniek, Girlsday en Loopbaanoriëntatiedagen. Ook kunnen technische bedrijven hun bedrijf positioneren onder een netwerk van studenten en krijgen zij promotionele zichtbaarheid in het gebouw, tijdens events, open dagen, bedrijfsbezoeken en gastlessen.

Levensecht leren en experimenteren

Een fysieke en permanent inspirerende ontmoetingsplek voor bedrijven, scholen, docenten, studenten en medewerkers. Plus ongelimiteerd toegang tot Techhubs en labs met praktijksimulatie, leer- en experimenteerplekken en overleg- en presentatieruimtes voor studenten en medewerkers. Op basis van levensechte opdrachten, workshops en opleiding.

Kennisdelen en verbinden

Direct toegang tot talenten, onderwijs en bedrijven uit diverse branches en sectoren. Deelname aan informatie- en themabijeenkomsten over nieuwe ontwikkelingen zoals op het gebied van human capital en verdieping als waterstof en smart technology. Plus toegang tot relevante regionale netwerken.

Enjoy NewTechPark: inspirerende voorbeelden activiteiten voor bedrijven

In en rondom NewTechPark kunnen bedrijven genieten van en actief meedoen met diverse programma’s en activiteiten.

Je kan kinderen niet vroeg genoeg in contact brengen met techniek. Zoals via TechnoDiscovery waarmee je als bedrijf je maatschappelijke betrokkenheid (MVO) concreet handen en voeten geeft.

In de verschillende fysieke Techhubs en labs als inclusieve technologie, E-novation hub, ConceptLab en DC-Lab kan je als bedrijf samen met andere bedrijven, onderwijs en studenten aan innovatie werken. Adopteer bijvoorbeeld je eigen werkomgeving (Working Space) binnen NewTechPark en werk samen met andere bedrijven en/of met studenten.

Bedrijven voeren met VMBO-, MBO- en HBO-studenten stages en multidisciplinair opdrachten uit. Van conceptontwikkeling, onderzoeksprojecten en Proof of Concept tot en met afstuderen/traineeship, stages MBO/HBO en Challenges. Een mooie manier om vroeg talent te ontdekken.

Zij-instromers vinden via de werkplaatsen, beroepencarrousel en transitiecentrum hun weg in techniek en bedrijven.

Diverse bijeenkomsten en events zoals workshops, hackatons en ontbijtsessies om kennis te vergaren en in contact te zijn met andere bedrijven, onderwijsinstellingen en studenten. En zo zichtbaar te zijn bij potentiële medewerkers van de toekomst.

Actief meedoen als partner? Welkom!

NewTechPark is altijd op zoek naar actieve partners. Onze samenwerking vullen we in op de manier die bij ú het beste past. Van een lidmaatschap van bedrijven en onderwijsinstellingen tot en met sponsoring, samenwerkingen of participatie in techniekinitiatieven. Uw ideeën zijn altijd welkom. Interesse? Ga nu naar partners. Hieronder ziet u alvast wie u voorgingen.

Nieuwsbrief NewTechPark

Schrijf u nu in!

Wilt u al het nieuws over NewTechPark volgen? Wilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Het laatste nieuws ontdekt u als eerste.

  Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

  vrijwilliger

  Vrijwilligers workshopbegeleiding gezocht!

  Vrijwilligers gezocht voor workshopbegeleiding! Het hele jaar door komen leerlingen bij ons workshops volgens waarbij ze lekker praktisch aan de slag gaan.

  gastheer en gastvrouw

  Vrijwilliger gezocht: Gastheer/vrouw NewTechPark

  Vrijwilligers gezocht als gastheer/ gastvrouw op NewTechPark om o.a. gasten verwelkomen en de weg wijzen bij activiteiten, helpen bij voorbereiding van bijeenkomsten en evenementen en verzorgen cateringwerkzaamheden.

  Vrijwilleger

  Ervaringen van een vrijwilliger bij NewTechPark

  In de zomervakantie op zaterdag 13 augustus organiseert de Hobby Computer Club (HCC) in Apeldoorn de 2e editie van Zwitsal SummerTechDay. Van 10.00 tot 1600 uur zijn kinderen vanaf ca. 6 jaar, makers en hobbyisten welkom bij NewTechPark op Zwitsal Apeldoorn. Toegang is gratis!