NewTechPark voor bedrijven

Technisch talent is gewild maar ook schaars. Dit rap oplopend tekort remt de groei van uw bedrijf. Alleen redt u dit lastig, samen staan we sterker. Dus werken tientallen bedrijven uit Apeldoorn en regio samen in NewTechPark. Innovators uit de maakindustrie, techniek en IT.

Bedrijven

Agenda

Maandelijkse inloop carrière switch Bouw & Techniek

Maandelijkse inloop carrière switch Bouw & Techniek
Bouw
27 maart 2024

Maandelijkse inloop carrière switch Bouw & Techniek

Maandelijkse inloop carrière switch Bouw & Techniek
Bouw
24 april 2024

Voordelen voor bedrijven

Bron van nieuw talent

NewTechPark geeft iedereen die maar wil de kans om techniek te ontdekken, te leren en te innoveren. Van ervaren vakmensen en nieuwsgierige jongeren tot supergemotiveerde zij-instromers. Voor uw bedrijf een bron van nieuw talent en medewerkers en dus een betere aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

Techniekpromotie

Techniekpromotie bij toekomstige medewerkers (en familie) in samenwerking met diverse partijen. Evenals de organisatie van promotionele activiteiten, zoals Week van de Techniek, Girlsday en Loopbaanoriëntatiedagen. Ook kunnen technische bedrijven hun bedrijf positioneren onder een netwerk van studenten en krijgen zij promotionele zichtbaarheid in het gebouw, tijdens events, open dagen, bedrijfsbezoeken en gastlessen.

Levensecht leren en experimenteren

Een fysieke en permanent inspirerende ontmoetingsplek voor bedrijven, scholen, docenten, studenten en medewerkers. Plus ongelimiteerd toegang tot Techhubs en labs met praktijksimulatie, leer- en experimenteerplekken en overleg- en presentatieruimtes voor studenten en medewerkers. Op basis van levensechte opdrachten, workshops en opleiding.

Kennisdelen en verbinden

Direct toegang tot talenten, onderwijs en bedrijven uit diverse branches en sectoren. Deelname aan informatie- en themabijeenkomsten over nieuwe ontwikkelingen zoals op het gebied van human capital en verdieping als waterstof en smart technology. Plus toegang tot relevante regionale netwerken.

Enjoy NewTechPark: inspirerende voorbeelden activiteiten voor bedrijven

In en rondom NewTechPark kunnen bedrijven genieten van en actief meedoen met diverse programma’s en activiteiten.

Je kan kinderen niet vroeg genoeg in contact brengen met techniek. Zoals via TechnoDiscovery waarmee je als bedrijf je maatschappelijke betrokkenheid (MVO) concreet handen en voeten geeft.

In de verschillende fysieke Techhubs en labs als inclusieve technologie, E-novation hub, ConceptLab en DC-Lab kan je als bedrijf samen met andere bedrijven, onderwijs en studenten aan innovatie werken. Adopteer bijvoorbeeld je eigen werkomgeving (Working Space) binnen NewTechPark en werk samen met andere bedrijven en/of met studenten.

Bedrijven voeren met VMBO-, MBO- en HBO-studenten stages en multidisciplinair opdrachten uit. Van conceptontwikkeling, onderzoeksprojecten en Proof of Concept tot en met afstuderen/traineeship, stages MBO/HBO en Challenges. Een mooie manier om vroeg talent te ontdekken.

Zij-instromers vinden via de werkplaatsen, beroepencarrousel en transitiecentrum hun weg in techniek en bedrijven.

Diverse bijeenkomsten en events zoals workshops, hackatons en ontbijtsessies om kennis te vergaren en in contact te zijn met andere bedrijven, onderwijsinstellingen en studenten. En zo zichtbaar te zijn bij potentiële medewerkers van de toekomst.

Actief meedoen als partner? Welkom!

NewTechPark is altijd op zoek naar actieve partners. Onze samenwerking vullen we in op de manier die bij ú het beste past. Van een lidmaatschap van bedrijven en onderwijsinstellingen tot en met sponsoring, samenwerkingen of participatie in techniekinitiatieven. Uw ideeën zijn altijd welkom. Interesse? Ga nu naar partners. Hieronder ziet u alvast wie u voorgingen.

Nieuwsbrief NewTechPark

Schrijf u nu in!

Wilt u al het nieuws over NewTechPark volgen? Wilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Het laatste nieuws ontdekt u als eerste.

  Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

  IMG_1553

  Nieuw programma Technodiscovery: Wereld van Digtaal, Media en Entertainmaint

  ROC Aventus heeft een belangrijke stap gezet in de opleiding van toekomstige elektrotechnici met de introductie van het keuzedeel Laadpaal Installateur op NewTechPark

  laadpaal

  ROC Aventus start nieuwe Keuzemodule Laadpaal Installateur

  ROC Aventus heeft een belangrijke stap gezet in de opleiding van toekomstige elektrotechnici met de introductie van het keuzedeel Laadpaal Installateur op NewTechPark

  foto

  NewTechFestival 2023: Baan met Toekomst!

  Omdat we groeien als organisatie en er steeds meer programmaonderdelen bijkomen hebben we een overkoepelende naam voor het totale event bedacht: NewTechFestival! Het NewTechFestival is er voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek. Op 3 en 4 november bij het NewTechPark (Zwitsalterrein Apeldoorn) kun je een kijkje komen nemen. Bedrijven presenteren hun technische snufjes aan bezoekers van het event. Op vrijdagochtend komen schoolklassen van het basis- en middelbaaronderwijs met leerlingen en in de middag en zaterdag is er een vrije inloop voor iedereen. Zet het in je agenda