NewTechPark voor bedrijven

Technisch talent is gewild maar ook schaars. Dit rap oplopend tekort remt de groei van uw bedrijf. Alleen redt u dit lastig, samen staan we sterker. Dus werken tientallen bedrijven uit Apeldoorn en regio samen in NewTechPark. Innovators uit de maakindustrie, techniek en IT.

Bedrijven

Voordelen voor bedrijven

Bron van nieuw talent

NewTechPark geeft iedereen die maar wil de kans om techniek te ontdekken, te leren en te innoveren. Van ervaren vakmensen en nieuwsgierige jongeren tot supergemotiveerde zij-instromers. Voor uw bedrijf een bron van nieuw talent en medewerkers en dus een betere aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

Techniekpromotie

Techniekpromotie bij toekomstige medewerkers (en familie) in samenwerking met diverse partijen. Evenals de organisatie van promotionele activiteiten, zoals Week van de Techniek, Girlsday en Loopbaanoriëntatiedagen. Ook kunnen technische bedrijven hun bedrijf positioneren onder een netwerk van studenten en krijgen zij promotionele zichtbaarheid in het gebouw, tijdens events, open dagen, bedrijfsbezoeken en gastlessen.

Levensecht leren en experimenteren

Een fysieke en permanent inspirerende ontmoetingsplek voor bedrijven, scholen, docenten, studenten en medewerkers. Plus ongelimiteerd toegang tot Techhubs en labs met praktijksimulatie, leer- en experimenteerplekken en overleg- en presentatieruimtes voor studenten en medewerkers. Op basis van levensechte opdrachten, workshops en opleiding.

Kennisdelen en verbinden

Direct toegang tot talenten, onderwijs en bedrijven uit diverse branches en sectoren. Deelname aan informatie- en themabijeenkomsten over nieuwe ontwikkelingen zoals op het gebied van human capital en verdieping als waterstof en smart technology. Plus toegang tot relevante regionale netwerken.

Enjoy NewTechPark: inspirerende voorbeelden activiteiten voor bedrijven

In en rondom NewTechPark kunnen bedrijven genieten van en actief meedoen met diverse programma’s en activiteiten.

Je kan kinderen niet vroeg genoeg in contact brengen met techniek. Zoals via TechnoDiscovery waarmee je als bedrijf je maatschappelijke betrokkenheid (MVO) concreet handen en voeten geeft.

In de verschillende fysieke Techhubs en labs als inclusieve technologie, E-novation hub, ConceptLab en DC-Lab kan je als bedrijf samen met andere bedrijven, onderwijs en studenten aan innovatie werken. Adopteer bijvoorbeeld je eigen werkomgeving (Working Space) binnen NewTechPark en werk samen met andere bedrijven en/of met studenten.

Bedrijven voeren met VMBO-, MBO- en HBO-studenten stages en multidisciplinair opdrachten uit. Van conceptontwikkeling, onderzoeksprojecten en Proof of Concept tot en met afstuderen/traineeship, stages MBO/HBO en Challenges. Een mooie manier om vroeg talent te ontdekken.

Zij-instromers vinden via de werkplaatsen, beroepencarrousel en transitiecentrum hun weg in techniek en bedrijven.

Diverse bijeenkomsten en events zoals workshops, hackatons en ontbijtsessies om kennis te vergaren en in contact te zijn met andere bedrijven, onderwijsinstellingen en studenten. En zo zichtbaar te zijn bij potentiële medewerkers van de toekomst.

Actief meedoen als partner? Welkom!

NewTechPark is altijd op zoek naar actieve partners. Onze samenwerking vullen we in op de manier die bij ú het beste past. Van een lidmaatschap van bedrijven en onderwijsinstellingen tot en met sponsoring, samenwerkingen of participatie in techniekinitiatieven. Uw ideeën zijn altijd welkom. Interesse? Ga nu naar partners. Hieronder ziet u alvast wie u voorgingen.

Nieuwsbrief NewTechPark

Schrijf u nu in!

Wilt u al het nieuws over NewTechPark volgen? Wilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Het laatste nieuws ontdekt u als eerste.

  Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.

  DC_Lab_-_aanzicht_DC_panelen-800x480

  Nieuw DC-Lab in NewTechPark vergroot kennis gelijkstroom

  Resultaat, daar houden we van. Dankzij de Regio Deal kunnen we tientallen projecten en innovaties die bezig zijn met de duurzame toekomst van onze regio financieel een duw geven.

  Harbers Trucks (1)

  Harbers Trucks zet 9 jonge talenten in het zonnetje

  Harbers Trucks was één van de vele bedrijven uit Apeldoorn e.o., die afgelopen maand actief waren op het Techniekfestival. Een gezamenlijk initiatief van Sterk Techniek Onderwijs Apeldoorn e.o. en NewTechPark om leerlingen van het primair onderwijs en voortgezet onderwijs techniek te laten ontdekken. Samen met 22 andere bedrijven ontvingen Harbers Trucks op 8 oktober j.l.  […]

  De Rekenwinkel

  De Rekenwinkel partner van NewTechPark

  Vol trots kunnen we melden dat De Rekenwinkel officieel partner is geworden van NewTechPark in Apeldoorn. De Rekenwinkel BV is dé specialist op het gebied van moderne technologie in het onderwijs. Van robots tot drones, 3D printers en lasersnijders, tot virtual reality en natuurlijk rekenmachines. Naast spullen leveren, richt De Rekenwinkel techlabs in heel Nederland […]