NewTechPark voor scholieren, studenten, zij-instromers en vakmensen

Heb jij technisch talent? Heb je gevoel van wat techniek voor onze maatschappij kan betekenen? En wil jij hier in je studie- en loopbaan volop op focussen? Dan wacht jou als scholier, student of zij-instromer een mooie toekomst en die start op NewTechPark. En je bent uiteraard ook van harte welkom als je als vakman wilt blijven doorleren in je vakgebied!

Talenten

Agenda

Maandelijkse inloop carrière switch Bouw & Techniek

Maandelijkse inloop carrière switch Bouw & Techniek
Bouw
27 maart 2024

Maandelijkse inloop carrière switch Bouw & Techniek

Maandelijkse inloop carrière switch Bouw & Techniek
Bouw
24 april 2024

Voordelen voor talenten

Zelf mogelijkheden ontdekken

Technisch talent is meer dan welkom op NewTechPark want techniek is overal! In onze verschillende Techhubs, labs, leer-, werk- en experimenteerplekken en meer ontdek je met je eigen handen & hoofd hoeveel er mogelijk is met techniek.

Direct toegang tot studie en werk

Je krijgt niet alleen direct toegang tot eersteklas technische opleidingen, maar ook tot bedrijven in de maakindustrie, techniek en IT-sector. Kortom, de snelle en praktische koppeling tussen uitdagende studie- en werkmogelijkheden.

Een leven lang ontwikkelen

We brengen het bedrijfsleven, talenten en onderwijs samen in een praktijkomgeving waarin het ontwikkelen van (vak)mensen in duurzame technologie centraal staat met een focus op een leven lang ontwikkelen.

Jouw talent herkend

Dé kickstart van jouw technisch talent, of je nu jong, al werkend of zij-instromer bent: jouw talent wordt op NewTechPark herkend.

Nieuwsbrief NewTechPark

Schrijf u nu in!

Wilt u al het nieuws over NewTechPark volgen? Wilt u niets missen? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief. Het laatste nieuws ontdekt u als eerste.

    Uw persoonsgegevens worden conform onze privacyverklaring verwerkt.