Harbers Trucks was één van de vele bedrijven uit Apeldoorn e.o., die afgelopen maand actief waren op het Techniekfestival. Een gezamenlijk initiatief van Sterk Techniek Onderwijs Apeldoorn e.o. en NewTechPark om leerlingen van het primair onderwijs en voortgezet onderwijs techniek te laten ontdekken. Samen met 22 andere bedrijven ontvingen Harbers Trucks op 8 oktober j.l.  in het kader van loopbaan oriëntatie ca. 1.000 leerlingen van het VMBO bij NewTechPark op Zwitsal Apeldoorn.

De scholieren konden op deze dag ontdekken hoe het is om voor verschillende bedrijven in de techniek te werken. Leerzaam, maar
vooral een leuk event gezien de enthousiaste reacties die we hebben gezien.

Bij Harbers Trucks konden de scholieren ontdekken hoe het is om in de automotive te werken bij een bedrijfswagen dealer.

Harbers Trucks had van één van de activiteiten een leuk wedstrijdelement gemaakt. Wie is het snelst in het verwisselen van het wiel van een bestelbus. De 9 tijdsnelsten waren afgelopen vrijdag bij Harbers Trucks op locatie uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen.

De 9 talentjes werden in het zonnetje gezet. Een feestelijk momentje, met een persoonlijk aandenken en een rondleiding door het bedrijf.

Harbers Trucks is full service Volvo Truck en Renault Bedrijfswagendealer. Met vestigingen in Barneveld, Apeldoorn, Duiven, Harderwijk en Veenendaal bieden zij een totaalpakket van producten en diensten.

We zijn trots om te melden dat Harbers Trucks partner is in Sterk Techniek Onderwijs Apeldoorn e.o. en NewTechPark om samen met onderwijsinstellingen en andere bedrijven uit de Maakindustrie, techniek & IT werkt om jongeren en volwassenen te ontdekken hoeveel kansen techniek biedt.

 

Meer info over hoe je als bedrijf ook mee kan doen? Mail via contact@newtechpark.nl. We gaan graag met u in gesprek hoe kunt bijdragen aan van Sterk Techniek Onderwijs Apeldoorn e.o. en NewTechPark.