Geslaagde netwerkbijeenkomst NewTechPark

Super blij kijken we terug op een mooie energieke bijeenkomst waar diverse enthousiaste mensen van bedrijven, onderwijsinstellingen, overheden en diverse andere organisaties met de drijvende krachten achter de verschillende initiatieven, activiteiten en programma’s die in en rondom NewTechPark actief zijn.

Sommige gasten hadden hun kinderen meegenomen die onder begeleiding van onze professionele begeleiders  binnen Technodiscovery zich lekker uitleefden op verschillende technieken

De docenten van Aventus lieten passievol hun Smart opleidingen zien: Smart Technology, Smart Building en Smart Mobility  , waarin vorm gegeven wordt aan projectmatig weren en hybride leren in samenwerking met het regionale bedrijfsleven.

Sterk Techniek Onderwijs, Apeldoorn e.o. die een extra impuls geeft aan het techniekonderwijs in het VMBO met ook aandacht voor instroom vanuit het basisonderwijs en doorstroming naar het MBO. En niet te vergeten samen met NewTechPark in oktober weer het Techniekfestival gaat organiseren.

Transitiehuis Gelderland, waar betrokken als Bouwmensen Apeldoorn,  WijTechniek, Aventus, Gelders- & Overijssels vakmanschap
– Leerwerkloket Stedenvierkant, RMT gezamenlijk mensen omscholen voor mooie banen in de gebouwde omgeving,

CODA ExperienceLab die gave en leerzame activiteiten organiseert in hun Makerspace,

De Creatieve Zorgwerkplaats waar RIWIS toont hoe we invulling geven aan inclusiviteit

…..en dan de verschillende TechHubs die laten zien hoe bedrijven, onderwijsinstellingen en overheid samen werken aan innovatie in het DC Lab over energietransitie en de toepassing van gelijkstroom, de inzet van de ervaring van de vrijwilligers HCC! in het 3DLab, over op welke wijze technologie ondersteunend kan zijn in het werk bij  TINT Apeldoorn en alles over e-waste bij  E Novation Hub

Mooi gesprekken en mooie nieuwe verbindingen zijn er ontstaan. Met een intermezzo waarin Jaap Fluit (Bredenoord), Ellen Marks (Aventus) en Jeroen Joon (gemeente Apeldoorn) een appèl deden om ook mee te doen.

Recent nieuws

techday2

Zwitsal SummerTechDay 2022

In de zomervakantie op zaterdag 13 augustus organiseert de Hobby Computer Club (HCC) in Apeldoorn de 2e editie van Zwitsal SummerTechDay. Van 10.00 tot 1600 uur zijn kinderen vanaf ca. 6 jaar, makers en hobbyisten welkom bij NewTechPark op Zwitsal Apeldoorn. Toegang is gratis!

Rontgen Award voorkant

Röntgen Award

Tijdens deze bijeenkomst laten we u graag waar we als NewTechPark momenteel staan en wat het komende jaar gepland staat. Daarnaast kunt u kennis maken met de verschillende activiteiten en initiatieven die in en rondom NewTechPark betrokken zijn.

esadewfewfef

Uitnodiging deelname activiteiten TechnoDiscovery 2022-2023

Het einde van het schooljaar komt in zicht. Een succesvol jaar voor TechnoDiscovery en de leerlingen en leerkrachten van de deelnemende groepen van het Primair Onderwijs. We hebben dit jaar bijna 3000 leerlingen kunnen ontvangen t.o.v. de jaren daarvoor ongeveer 1100.. Na elk thema hebben we de deelnemende leerkrachten d.m.v. een enquête gevraagd of zij komend jaar weer zouden deelnemen en 95% komt weer terug!