Geslaagde netwerkbijeenkomst NewTechPark

Super blij kijken we terug op een mooie energieke bijeenkomst waar diverse enthousiaste mensen van bedrijven, onderwijsinstellingen, overheden en diverse andere organisaties met de drijvende krachten achter de verschillende initiatieven, activiteiten en programma’s die in en rondom NewTechPark actief zijn.

Sommige gasten hadden hun kinderen meegenomen die onder begeleiding van onze professionele begeleiders  binnen Technodiscovery zich lekker uitleefden op verschillende technieken

De docenten van Aventus lieten passievol hun Smart opleidingen zien: Smart Technology, Smart Building en Smart Mobility  , waarin vorm gegeven wordt aan projectmatig weren en hybride leren in samenwerking met het regionale bedrijfsleven.

Sterk Techniek Onderwijs, Apeldoorn e.o. die een extra impuls geeft aan het techniekonderwijs in het VMBO met ook aandacht voor instroom vanuit het basisonderwijs en doorstroming naar het MBO. En niet te vergeten samen met NewTechPark in oktober weer het Techniekfestival gaat organiseren.

Transitiehuis Gelderland, waar betrokken als Bouwmensen Apeldoorn,  WijTechniek, Aventus, Gelders- & Overijssels vakmanschap
– Leerwerkloket Stedenvierkant, RMT gezamenlijk mensen omscholen voor mooie banen in de gebouwde omgeving,

CODA ExperienceLab die gave en leerzame activiteiten organiseert in hun Makerspace,

De Creatieve Zorgwerkplaats waar RIWIS toont hoe we invulling geven aan inclusiviteit

…..en dan de verschillende TechHubs die laten zien hoe bedrijven, onderwijsinstellingen en overheid samen werken aan innovatie in het DC Lab over energietransitie en de toepassing van gelijkstroom, de inzet van de ervaring van de vrijwilligers HCC! in het 3DLab, over op welke wijze technologie ondersteunend kan zijn in het werk bij  TINT Apeldoorn en alles over e-waste bij  E Novation Hub

Mooi gesprekken en mooie nieuwe verbindingen zijn er ontstaan. Met een intermezzo waarin Jaap Fluit (Bredenoord), Ellen Marks (Aventus) en Jeroen Joon (gemeente Apeldoorn) een appèl deden om ook mee te doen.

Recent nieuws

vrijwilliger

Vrijwilligers workshopbegeleiding gezocht!

Vrijwilligers gezocht voor workshopbegeleiding! Het hele jaar door komen leerlingen bij ons workshops volgens waarbij ze lekker praktisch aan de slag gaan.

gastheer en gastvrouw

Vrijwilliger gezocht: Gastheer/vrouw NewTechPark

Vrijwilligers gezocht als gastheer/ gastvrouw op NewTechPark om o.a. gasten verwelkomen en de weg wijzen bij activiteiten, helpen bij voorbereiding van bijeenkomsten en evenementen en verzorgen cateringwerkzaamheden.

Podcast Artwork NTP

New Tech People – in gesprek met Hildegonde Mostert

Hildegonde Mostert is vanuit Sterk Techniekonderwijs een enthousiast gebruiker van het New Tech Park. In deze aflevering spreekt Max Dammers haar over haar rol om de verschillende organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid met elkaar te verbinden. Hildegonde vertelt dat daar waar Jacob van chaos houdt, zij haar kwaliteit juist vindt in het […]