Jury Apeldoorn Business Awards op bezoek

Afgelopen vrijdag kregen we jurybezoek van Maggie Feng, Carla Maessen en Ronald Dros om de nominatie van NewTechPark voor de Apeldoorn Business Awards 2022 in de categorie Maatschappelijke organisaties te beoordelen.

Een mooi gesprek met een aantal deelnemers van NewTechPark uit het onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Een gesprek waar mooie en kritische vragen werden gesteld en het woord samenwerking heel veel naar voren kwam.  NewTechPark waar Apeldoornse talenten (van jong tot oud), bedrijven en onderwijs er samen voor kiezen zich een leven lang te ontwikkelen in de techniek.

Stem op ons

We zijn trots op de nominatie, want dit is een herkenning voor alle hardwerkende mensen die vanuit het onderwijs, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, overheid en burgers betrokken zijn bij NewTechPark en elke dag samen werken om  aan de slag te gaan met Techniek.

Op 13 oktober 2022 wordt tijdens de Award Night de winnaars van de verschillende categorieën bekend gemaakt en de winnaar van de publieksprijs! Hoe kun je ons helpen om de publiekprijs te winnen? Klik hier en stem op NewTechPark.

————————————————–

Apeldoorn Business Awards

Apeldoorn heeft prachtige bedrijven en maatschappelijke organisaties. Die zichzelf elke dag met passie, lef en visie proberen te verbeteren. Dat verdient een podium! Ieder jaar in oktober worden de mooiste bedrijven en organisaties tijdens een super feestelijke Award Night bekend gemaa

Recent nieuws

vrijwilliger

Vrijwilligers workshopbegeleiding gezocht!

Vrijwilligers gezocht voor workshopbegeleiding! Het hele jaar door komen leerlingen bij ons workshops volgens waarbij ze lekker praktisch aan de slag gaan.

gastheer en gastvrouw

Vrijwilliger gezocht: Gastheer/vrouw NewTechPark

Vrijwilligers gezocht als gastheer/ gastvrouw op NewTechPark om o.a. gasten verwelkomen en de weg wijzen bij activiteiten, helpen bij voorbereiding van bijeenkomsten en evenementen en verzorgen cateringwerkzaamheden.

Podcast Artwork NTP

New Tech People – in gesprek met Hildegonde Mostert

Hildegonde Mostert is vanuit Sterk Techniekonderwijs een enthousiast gebruiker van het New Tech Park. In deze aflevering spreekt Max Dammers haar over haar rol om de verschillende organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid met elkaar te verbinden. Hildegonde vertelt dat daar waar Jacob van chaos houdt, zij haar kwaliteit juist vindt in het […]