Jury Apeldoorn Business Awards op bezoek

Afgelopen vrijdag kregen we jurybezoek van Maggie Feng, Carla Maessen en Ronald Dros om de nominatie van NewTechPark voor de Apeldoorn Business Awards 2022 in de categorie Maatschappelijke organisaties te beoordelen.

Een mooi gesprek met een aantal deelnemers van NewTechPark uit het onderwijs, bedrijfsleven en overheid. Een gesprek waar mooie en kritische vragen werden gesteld en het woord samenwerking heel veel naar voren kwam.  NewTechPark waar Apeldoornse talenten (van jong tot oud), bedrijven en onderwijs er samen voor kiezen zich een leven lang te ontwikkelen in de techniek.

Stem op ons

We zijn trots op de nominatie, want dit is een herkenning voor alle hardwerkende mensen die vanuit het onderwijs, bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties, overheid en burgers betrokken zijn bij NewTechPark en elke dag samen werken om  aan de slag te gaan met Techniek.

Op 13 oktober 2022 wordt tijdens de Award Night de winnaars van de verschillende categorieën bekend gemaakt en de winnaar van de publieksprijs! Hoe kun je ons helpen om de publiekprijs te winnen? Klik hier en stem op NewTechPark.

————————————————–

Apeldoorn Business Awards

Apeldoorn heeft prachtige bedrijven en maatschappelijke organisaties. Die zichzelf elke dag met passie, lef en visie proberen te verbeteren. Dat verdient een podium! Ieder jaar in oktober worden de mooiste bedrijven en organisaties tijdens een super feestelijke Award Night bekend gemaa

Recent nieuws

foto

NewTechFestival 2023: Baan met Toekomst!

Omdat we groeien als organisatie en er steeds meer programmaonderdelen bijkomen hebben we een overkoepelende naam voor het totale event bedacht: NewTechFestival! Het NewTechFestival is er voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek. Op 3 en 4 november bij het NewTechPark (Zwitsalterrein Apeldoorn) kun je een kijkje komen nemen. Bedrijven presenteren hun technische snufjes aan bezoekers van het event. Op vrijdagochtend komen schoolklassen van het basis- en middelbaaronderwijs met leerlingen en in de middag en zaterdag is er een vrije inloop voor iedereen. Zet het in je agenda

Copyright Peter Lous_Festival4

Opening Zero Waste Week Apeldoorn met festival op NewTechPark

De derde editie van de Zero Waste Week Apeldoorn (10 t/m 16 september) wordt op 10 september feestelijk geopend met een tof festival voor jong en oud bij NewTechPark (op het Zwitsalterrein).

Saxion introductie

Vacature: Event-/Officemanager NewTechPark

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een leven lang leren in de techniek? Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alle evenementen en kantoorwerkzaamheden optimaal georganiseerd zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!