Open Netwerkbijeenkomst NewTechPark

Op 6 juli a.s. is het open netwerkbijeenkomst op NewTechPark. Tijdens de bijeenkomst laten we u graag zien waar we als NewTechPark momenteel  staan.

In de hal  zijn de verschillende programma’s, activiteiten en initiatieven die in en rondom NewTechPark betrokken zijn zichtbaar aanwezig in een soort beursvorm.

U kunt in gesprek met de mensen achter Technodiscovery die afgelopen jaar meer dan 3.000 leerlingen van het basisonderwijs techniek hebben laten ontdekken, de opleiders van Aventus die met de hun smart opleidingen als o.a. Smart Technology, Smart Building en Smart Mobilty vorm geven aan hybride leren in samenwerking met het regionale bedrijfsleven ,  Sterk Techniek Onderwijs, Apeldoorn e.o. die een extra impuls geeft aan het techniekonderwijs in het VMBO met ook aandacht voor instroom vanuit het basisonderwijs en doorstroming naar het MBO, Transitiehuis Gelderland  die laagdrempelig mensen van werk naar werk helpen in de gebouwde omgeving,  ontdek de Makerspace van CODA en de diverse TechHubs waar diverse bedrijven, onderwijsinstellingen en overheid samen werken aan innovatie als het DC Lab over energietransitie en de toepassing van gelijkstroom, de inzet van de ervaring van de vrijwilligers HCC in het 3DLab ,  over op welke wijze technologie ondersteunend kan zijn in het werk bij  TINT Apeldoorn en alles over e-waste bij  Enovation Hub

Ga in gesprek en laat je inspireren op welke wijze dit mogelijk voor u interessant is om betrokken te worden of waar uw behoefte ligt als bedrijf of onderwijsinstelling.

Datum:                6 juli 2022

Tijd:                      16:00 -18:00 (inloop vanaf 15:30)

 Locatie:               NewTechPark

Adres:                  Vlijtseweg 148 Apeldoorn (ingang Zwitsal Noord)

Aanmelden graag via contact@newtechpark.nl

——————————————-

Programma:     

15:30     Inloop

16:00     Aftrap

16:05     Netwerk

17:00     Sprekers met o.a.

  • Jeroen Joon (wethouder Economie gemeente Apeldoorn)
  • Jos van Deursen (college van bestuur Aventus)

18:00     Einde

Recent nieuws

vrijwilliger

Vrijwilligers workshopbegeleiding gezocht!

Vrijwilligers gezocht voor workshopbegeleiding! Het hele jaar door komen leerlingen bij ons workshops volgens waarbij ze lekker praktisch aan de slag gaan.

gastheer en gastvrouw

Vrijwilliger gezocht: Gastheer/vrouw NewTechPark

Vrijwilligers gezocht als gastheer/ gastvrouw op NewTechPark om o.a. gasten verwelkomen en de weg wijzen bij activiteiten, helpen bij voorbereiding van bijeenkomsten en evenementen en verzorgen cateringwerkzaamheden.

Podcast Artwork NTP

New Tech People – in gesprek met Hildegonde Mostert

Hildegonde Mostert is vanuit Sterk Techniekonderwijs een enthousiast gebruiker van het New Tech Park. In deze aflevering spreekt Max Dammers haar over haar rol om de verschillende organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid met elkaar te verbinden. Hildegonde vertelt dat daar waar Jacob van chaos houdt, zij haar kwaliteit juist vindt in het […]