Open Netwerkbijeenkomst NewTechPark

Op 6 juli a.s. is het open netwerkbijeenkomst op NewTechPark. Tijdens de bijeenkomst laten we u graag zien waar we als NewTechPark momenteel  staan.

In de hal  zijn de verschillende programma’s, activiteiten en initiatieven die in en rondom NewTechPark betrokken zijn zichtbaar aanwezig in een soort beursvorm.

U kunt in gesprek met de mensen achter Technodiscovery die afgelopen jaar meer dan 3.000 leerlingen van het basisonderwijs techniek hebben laten ontdekken, de opleiders van Aventus die met de hun smart opleidingen als o.a. Smart Technology, Smart Building en Smart Mobilty vorm geven aan hybride leren in samenwerking met het regionale bedrijfsleven ,  Sterk Techniek Onderwijs, Apeldoorn e.o. die een extra impuls geeft aan het techniekonderwijs in het VMBO met ook aandacht voor instroom vanuit het basisonderwijs en doorstroming naar het MBO, Transitiehuis Gelderland  die laagdrempelig mensen van werk naar werk helpen in de gebouwde omgeving,  ontdek de Makerspace van CODA en de diverse TechHubs waar diverse bedrijven, onderwijsinstellingen en overheid samen werken aan innovatie als het DC Lab over energietransitie en de toepassing van gelijkstroom, de inzet van de ervaring van de vrijwilligers HCC in het 3DLab ,  over op welke wijze technologie ondersteunend kan zijn in het werk bij  TINT Apeldoorn en alles over e-waste bij  Enovation Hub

Ga in gesprek en laat je inspireren op welke wijze dit mogelijk voor u interessant is om betrokken te worden of waar uw behoefte ligt als bedrijf of onderwijsinstelling.

Datum:                6 juli 2022

Tijd:                      16:00 -18:00 (inloop vanaf 15:30)

 Locatie:               NewTechPark

Adres:                  Vlijtseweg 148 Apeldoorn (ingang Zwitsal Noord)

Aanmelden graag via contact@newtechpark.nl

——————————————-

Programma:     

15:30     Inloop

16:00     Aftrap

16:05     Netwerk

17:00     Sprekers met o.a.

  • Jeroen Joon (wethouder Economie gemeente Apeldoorn)
  • Jos van Deursen (college van bestuur Aventus)

18:00     Einde

Recent nieuws

esadewfewfef

Uitnodiging deelname activiteiten TechnoDiscovery 2022-2023

Het einde van het schooljaar komt in zicht. Een succesvol jaar voor TechnoDiscovery en de leerlingen en leerkrachten van de deelnemende groepen van het Primair Onderwijs. We hebben dit jaar bijna 3000 leerlingen kunnen ontvangen t.o.v. de jaren daarvoor ongeveer 1100.. Na elk thema hebben we de deelnemende leerkrachten d.m.v. een enquête gevraagd of zij komend jaar weer zouden deelnemen en 95% komt weer terug!

summer2

Zwitsal SummerTechDay 2022

In de zomervakantie op zaterdag 13 augustus organiseert de Hobby Computer Club (HCC) in Apeldoorn de 2e editie van Zwitsal SummerTechDay. Van 10.00 tot 1600 uur zijn kinderen vanaf ca. 6 jaar, makers en hobbyisten welkom bij NewTechPark op Zwitsal Apeldoorn. Toegang is gratis!

meesterproef 1

Scholieren Technasium Veluws College Walterbosch presenteren hun “Meesterproef”

Home > Nieuws > Scholieren Technasium Veluws College Walterbosch presenteren hun “Meesterproef” Scholieren Technasium Veluws College Walterbosch presenteren hun "Meesterproef" Afgelopen 2 dagen presenteerden de havo en vwo examen leerlingen van Technasium Veluws College Walterbosch hun Meesterproef aan hun opdrachtgevers, familie, docenten en mede-leerlingen op NewTechPark op Zwitsal Apeldoorn Wat is de meesterproef? Na eerdere [...]