NewTechFestival2023: Baan met Toekomst!

Omdat we groeien als organisatie en er steeds meer programmaonderdelen bijkomen hebben we een overkoepelende naam voor het totale event bedacht: NewTechFestival! Het NewTechFestival bestaat uit verschillende programmaonderdelen. Kom je ook?

 

  • NewTechFestival “Baan met Toekomst
    Van vrijdag 3 t/m zaterdag 4 november presenteren bedrijven hun techniek.

      • Vrijdag 3 november vanaf 13:30 uur vrije inloop voor iedereen. Overdag komen er klassen op inschrijving. Bedrijven presenteren hun techniek!
      • Zaterdag 4 november 10.00-16.00 uur vrije inloop voor iedereen, bedrijven presenteren hun techniek.
  • Let’s play the game: Van 9 oktober tot en met 2 november is er het NewTechFestival voor leerkrachten en docenten met leerlingen.

Techniek is overal en jij kan dit ontdekken, beleven en uitproberen tijdens 3 en 4 november. Ben jij erbij?

Kick-off bedrijven

Maandag 4 september kwamen bedrijven en docenten naar de bijeenkomst bij het NewTechPark op het Zwitsal terrein in Apeldoorn.

We spraken met mensen uit het bedrijfsleven en docenten over hoe we 3 en 4 november techniek op een interessante manier zichtbaar kunnen maken voor jongeren en volwassenen die het event komen bezoeken. Maar ook over hoe zij een interactieve doe-activiteit kunnen organiseren in hun stand, zodat jongeren en andere bezoekers op een leuke en boeiende manier in aanraking komen met techniek. Welke techniek maakt het werk binnen uw bedrijf bijzonder? Wat voor hen al vaak als vanzelfsprekend is kan voor een bezoeker heel interessant zijn om mee kennis te maken. Ideeën werden onderling uitgewisseld en zorgde voor creatieve concepten.

Ook meedoen als bedrijf?

Wil je als bedrijf meewerken aan dit event? Wij hebben nog 4 plekken! Geef je hier op:–> link

————————————————–

Het NewTechFestival is in initiatief van Sterk Techniek Onderwijs Apeldoorn e.o., NewTechPark en de gemeente Apeldoorn en wordt mogelijk gemaakt door heel veel docenten, studenten, bedrijven en vrijwilligers- 

 

Recent nieuws

Copyright Peter Lous_Festival4

Opening Zero Waste Week Apeldoorn met festival op NewTechPark

De derde editie van de Zero Waste Week Apeldoorn (10 t/m 16 september) wordt op 10 september feestelijk geopend met een tof festival voor jong en oud bij NewTechPark (op het Zwitsalterrein).

Saxion introductie

Vacature: Event-/Officemanager NewTechPark

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een leven lang leren in de techniek? Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alle evenementen en kantoorwerkzaamheden optimaal georganiseerd zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

esadewfewfef

Vacature: Financieel administrateur

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een leven lang leren in de techniek? Ben jij graag de drijvende kracht achter onze financiële administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou!