Directeur NewTechPark gezocht!

Wil jij bouwen aan een bruisende gemeenschap, regionale netwerken versterken en technisch talent klaar stomen voor de toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Directeur van het NewTechPark (NTP) ben je het gezicht van de vereniging naar de leden (bedrijven en onderwijs), relaties, gemeenten en opleidingscentra. Vanuit deze functie ben je volledig verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van onze vereniging. Je komt te werken in een jonge organisatie met veel ambitie. Je werkt met geanimeerde leden en scholen, die echt iets wille bereiken en jij mag er voor zorgen dat alle ideeën in goede programma’s worden uitgevoerd.

Meer info, lees de gehele vacature tekst: Vacature Directeur NTP

Is je interesse gewekt?
We zien je motivatiebrief en CV graag tegemoet voor 1 september 2023, deze kun je mailen naar : henk.wijnsma@newtechpark.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Henk Wijnsma, voorzitter van NewTechPark, hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-51186180. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 5 september 2023.

Recent nieuws

foto

NewTechFestival 2023: Baan met Toekomst!

Omdat we groeien als organisatie en er steeds meer programmaonderdelen bijkomen hebben we een overkoepelende naam voor het totale event bedacht: NewTechFestival! Het NewTechFestival is er voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek. Op 3 en 4 november bij het NewTechPark (Zwitsalterrein Apeldoorn) kun je een kijkje komen nemen. Bedrijven presenteren hun technische snufjes aan bezoekers van het event. Op vrijdagochtend komen schoolklassen van het basis- en middelbaaronderwijs met leerlingen en in de middag en zaterdag is er een vrije inloop voor iedereen. Zet het in je agenda

Copyright Peter Lous_Festival4

Opening Zero Waste Week Apeldoorn met festival op NewTechPark

De derde editie van de Zero Waste Week Apeldoorn (10 t/m 16 september) wordt op 10 september feestelijk geopend met een tof festival voor jong en oud bij NewTechPark (op het Zwitsalterrein).

Saxion introductie

Vacature: Event-/Officemanager NewTechPark

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een leven lang leren in de techniek? Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alle evenementen en kantoorwerkzaamheden optimaal georganiseerd zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!