Zero Waste Week Apeldoorn 2022

Op 11 september a.s. wordt de 2e editie van Zero Waste Week Apeldoorn afgetrapt met een duurzaamheidsfestival bij NewTechPark op het Zwitsalterrein Apeldoorn.

Inwoners van Apeldoorn kunnen tijdens het festival o.a. inspiratie opdoen bij de duurzame markt, diverse optredens bijwonen, is er een preloved Fashion Show en kunnen ze hun eigen wasmiddel maken. Nieuwsgierig naar het programma, klik hier

Daarnaast zijn er tijdens de Zero Waste Week (11 t/m 17 september 2022) nog veel meer duurzame initiatieven en activiteiten verspreid door Apeldoorn, zoals:

• Ploggen en plandelen
• Minibiebroute
• Speciale IVN wandeling door het groene stadscentrum van Apeldoorn
• Workshop composteren
• Rondleiding bij Herenboeren Wenumseveld
• GIGANT: Invisible Demons en The Hidden Life of Trees
• en nog veel meer …

Meer informatie wat er allemaal te doen is in deze week, houdt de website van Zero Waste Apeldoorn in de gaten.

————————————————–

Stichting Zero Waste Apeldoorn is voortgekomen uit het burgerinitiatief Zero Waste Apeldoorn, dat in samenwerking met de gemeente Apeldoorn zich toelegt op het minimaliseren van de ecologische voetafdruk van inwoners en het voorkomen of verminderen van afval en verspilling. Dit draagt mede bij aan de gemeentelijke doelstellingen met betrekking tot afvalpreventie,  afvalvermindering en circulariteit. 

Recent nieuws

foto

NewTechFestival 2023: Baan met Toekomst!

Omdat we groeien als organisatie en er steeds meer programmaonderdelen bijkomen hebben we een overkoepelende naam voor het totale event bedacht: NewTechFestival! Het NewTechFestival is er voor iedereen die geïnteresseerd is in techniek. Op 3 en 4 november bij het NewTechPark (Zwitsalterrein Apeldoorn) kun je een kijkje komen nemen. Bedrijven presenteren hun technische snufjes aan bezoekers van het event. Op vrijdagochtend komen schoolklassen van het basis- en middelbaaronderwijs met leerlingen en in de middag en zaterdag is er een vrije inloop voor iedereen. Zet het in je agenda

Copyright Peter Lous_Festival4

Opening Zero Waste Week Apeldoorn met festival op NewTechPark

De derde editie van de Zero Waste Week Apeldoorn (10 t/m 16 september) wordt op 10 september feestelijk geopend met een tof festival voor jong en oud bij NewTechPark (op het Zwitsalterrein).

Saxion introductie

Vacature: Event-/Officemanager NewTechPark

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een leven lang leren in de techniek? Ben jij diegene die ervoor zorgt dat alle evenementen en kantoorwerkzaamheden optimaal georganiseerd zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!